樓主: 希蕾亞
打印 上一主題 下一主題

猜歌名喔 ^○^

生命有一種絕對

雨紛紛 舊故里草木深
我聽聞 妳仍守著孤城
城郊牧笛聲 落在那座野村
緣份落地生根是 我們
聽青春 迎來笑聲 羨煞許多人
那史冊 溫柔不肯 下筆都太狠
煙花易冷 人事易分
而妳在問我是否還 認真

回復

111# 嵐冰炎

煙花易冷

在祈求着些什麼的我已不復存在了
所以發誓即使明天失去了些什麼
亦依然要面對未來
若是將要忘記那夏日的景色的話
那就以這淚水作為代價
但願我能再次
臉帶笑容歌唱呢

我出的這首是日文歌哦,有點冷門的

回復

イヤホンと蝉時雨

那南風吹來清涼 那夜鶯啼聲輕唱
月下的花兒都入夢 只有那夜來香 吐露著芬芳

回復

夜来香么?
好古典啊∼∼

Hey, Mr.! The time has come, don’t wait no more
Cast aside your fears, wake up from your sleep
Don’t hide your presence
Maria! Stop dreaming coz time is flying

会不会没人猜到呢?

回復

LYRICS?

如果你是一隻火鳥 我一定是那火苗 把你燃燒把你燃燒 如果你是一隻火鳥 我一定是那火苗 把你圍繞把你圍繞 如果你是那隻火鳥 我一定是那火苗 把你照耀把你擁抱

我來搞笑的

回復

燃燒吧火鳥((邊打字邊笑XDD

嘿嘿~~這個這個↓
If you ever find yourself stuck in the middle of the sea
I'll sail the world to find you
If you ever find yourself lost in the dark and you can't see
I'll be the light to guide you

回復

Count on me?

晒一晒太阳
天气晴朗哦沙滩
温暖的阳光不会缺氧

暖暖的海洋
任意飞翔多勇敢
彩虹伴随的梦想
和我们一样疯狂

回復

太陽雨∼((邊打邊哼

然后就是希蕾亞大大猜錯了哦∼,所以以下重發∼
Hey, Mr.! The time has come, don’t wait no more
Cast aside your fears, wake up from your sleep
Don’t hide your presence
Maria! Stop dreaming coz time is flying

回復

M-Swing Super Junior

When I find myself in trouble
Mother mary comes to me
Speaking words of wisdom
Let it be
And in my hour of darkness
She is standing right in front of me

回復

Let it be?

我的最大幸褔 是發現了我愛你
靈魂有了意義 用每一天珍惜
便利商店裡 誰也買不到
我們最想要的東西 只握在喜歡的人手上

回復